Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyAD
Moje poznámka
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gyAD
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 47 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 55 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
uzeny vyvar,
uzený vývar recept,
co s uzeným vývarem,
zakalená polévka kde dělám chybu,
knedlíčky z uzeného masa,
jak napravit zakalenou polévku,
jak napravit vyvar,
co z uzeného vyvaru,
uzeny,
uzený bujón,
recepty vývary z uzenýho,
uzena polevka s uzenyma knedlíčky do polévky,
recepty z uzeného vývaru,
co vývarem po uzeným,
zakalena polevka,
jak udělat průhledný vývar,
zakalená polévka uzená,
zakalená uzená polevka,
uzený vývar s kapáním,
vývar z uzeného masa-recepty
Suroviny:
vývar z uzeného masa,
mrkev,
petržel,
celer,
cibulka,
máslo,
olej,
pepř,
sůl,
libeček,
petrželka,
maso mleté,
vejce,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
strouhanka
Komentáře (27)
Vím, s rcp to moc neštymuje, ale mám rád syrový žloutek
Vařím maso na velikonoční hlavičku..., tak jsem do misky nabral vývar, přidal vroucí mléko, přidal popenec, přidal žloutek a vypil jsem to
Dříve býval "Bujón s vejcem" na JL v každé hospodě a podali vám ho v dvouuchém šálku
Dnes vám "Bujón s vejcem" přinesou snad na vyžádání a v horším případě na talíři (či správně česky v talíři???)
Dnes není "Bujón s vejcem" ani na TOP
No, on to vlastně ani není recept hodný toho jména a byl by to spíše recept pro recept, že
p.s.a děkuji za fotečku
P.S. moc jsme si pochutnali
kapáním. Ale ta Tvoje úprava je super
Doufám, že pro Tebe není 13 nešťastné číslo, já Ti totiž dávám 13. bod