Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 077 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
Tuky | 285,68 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,95 g |
Sacharidy | 13,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Moje poznámka
Paštika z divoké kachny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jM6W
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 1 hodinou
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 4 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 5 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 5 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 7 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 8 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 8 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 10 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 11 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kachny,
stahování divoké kachny,
jak stáhnout divokou kachnu,
vnitřnosti z kachny,
pastika z divokych kachen,
stazeni divoke kachny,
kachní paštika recept,
paštika z holoubat,
stahování kachny,
recept na divokou kachnu,
kachni noha myslivecky,
paštika z pečené kachny,
kachní paštika z masa,
stahování kachen,
divoké kachny,
divoká kachna recept,
jak stahnout kachnu,
paštika z divoké kachen,
stazeni kachny,
recepty na divokou kachnu
Suroviny:
kachna divoká,
máslo,
játra kuřecí,
plec vepřová,
víno červené suché,
tymián,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mandle plátkové,
slanina
Komentáře (14)
Mám brusinky a pomerančovou marmeládu