Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,21 g |
| Tuky | 149,19 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 549 mg |
| Sodík | 760 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Moje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 9 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 13 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 8 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 8 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 10 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 10 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 11 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na květáku,
jak dlouho se vaří květák,
vepřové s květákem,
veprova květak,
crock pot scvi600bs-i,
peceny bucek v pomalaci,
jak dlouho se vaří květák?,
e kuchařka video recept pečená kachna,
pečené vepřové s mrkví a s s květákem,
vepřové maso s mrkví a s květákem,
vepřové kostky s kvetakem,
vepřové květák,
plec z kvetakem,
dušený květák s mrkví,
vepřové na květáku a hrášku,
crockpot bionaire scvi 600 bs,
krkovice na hrasku s mrkvickou,
vepřová plec jinakpečený květák,
recept vepřové květák,
priprava kvetaku na nekolik zpusobu
Suroviny:
krkovice vepřová,
květák,
mrkev,
bůček,
cibule,
pepř čtyř barev,
kmín celý,
sůl,
květ muškátový,
koření andělská křídla,
libeček sušený,
dobromysl
Komentáře (24)
Majka8: Mrkni tu na odkazy PH a já mám typ CROCK-POT SCVI600 BS-I a je opravdu skvělý.
Teď jsem i použila jen keramickou nádobu na ohřev zbytku na sporáku, navíc se dá použít do trouby, pod gril, i do mikrovlnky - do mé ne teda, je moc malá
V 1.odkazu je to ten PH 1.zprava - rozklikni si ho na +
2. - máš tam různé výhody,rady a tipy, co s PH
http://www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm
http://www.bionaire.cz/crockpot/vyhody.htm
hosta: Jituš, to víš, já nejdřív zkoušela první krok, ale ten další určo bude i s troubou (elektrickou, nebo gril)
Mám ho třetím rokem a je to pomocník k nezaplacení
Taky jsem se dříve podivovala,proč tak dlouho vařit jídlo,když na plotně to mám dříve vařené,ale co mi tady topáčci přesvědčili,abych si ho pořídila,tak už to vím
Každopádně gratuluji k premiéře a přeji s pomaláčem hodně kulinářských zážitků a za zajímavý recept posílám bodík