Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Moje poznámka
Řízek s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW10
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
rajská omáčka recept,
holansky rizek recept,
holansky rizek,
rajská omáčka s vepřovým masem,
vepřové maso s rajskou omáčkou,
recept na holansky řizek,
sekaná s rajskou,
vepřové s rajskou omáčkou,
vepřové s rajskou,
rajská omáčka z vepřového masa,
recept na řízek,
rajská omačka s vepřovým,
rajská omáčka s kuřecím masem,
recep na rajskou,
karbanátky s rajskou omáčkou,
rajská s vepřovým masem,
rizek,
recept holanský řízek,
rajská omáčka s vepřovym masem recept,
karbanatky s rajskou
Suroviny:
maso vepřové,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
protlak rajčatový,
sádlo,
cukr,
ocet
Komentáře (18)
Patrně jim zbyla od soboty rajčuda, tak to v neděli prubli s řízkem... ...a chutnalo, proč ne
Myslím, že podobné "experimenty" (nepíšu "zvěrstva") děláme možná fffšichni
Já su klasik - vařené hovězí nebo čufty