Jehněčí pekáč
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete upéci v doporučované kombinaci jehněčí plece, kýty a hřbetu kdykoliv.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 628 kJ / 1 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,21 g |
Tuky | 41,84 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 174,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yjz
Moje poznámka
Jehněčí pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yjz
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 5 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí srdce,
jehněčí srdce recept,
recept na jehněčí srdce,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
jehneci srdce recepty,
jehněčí ledvinky,
recept jehněčí paštika,
jenhněčí recepty,
jehněčí paštika recept,
jenhněčí ledvinky,
skořicový věnec ládi hrušky,
jehněčí ledvinka,
jehneci ledvinky a srdce,
jehneci recept,
recepty ládi hrušky jehněčí žebírka,
jehněčí,
recept z jehneciho,
jehneci srdce na,
jehněčí srdce, recept,
recepty z jehněčího srdce
Suroviny:
brambory,
maso jehněčí,
jehněčí ledvinky,
cibule,
vývar jehněčí,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
máslo
Komentáře (12)
Andrejka, nie do každej úpravy jahňaťa dávam cesnak a rozmarín, to by potom chutilo všetko rovnako. To by bol jeden recept