Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 148 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,70 g |
Tuky | 50,59 g |
Vláknina | 49,87 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 56,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopřivové suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wOn
Moje poznámka
Kopřivové suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wOn
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 minutami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 21 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 3 minutami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Papucel před 1 hodinou
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 2 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Koblížky jednotlamky (mini koblihy)
kucharka1 před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
jarekpavlica před 3 hodinami
Tématické fráze:
kopřivové recepty,
kopřivový koláč,
zeleninové suflé,
kureci sufle,
kopřivový kláč,
recept na špenát z kopřiv do mrazáku,
kopřivové recept,
kopřivový koláč recept,
recepty co z koprivy,
kopřiva recepty,
koprivove maslo,
kopřivová recept,
suflé recept,
kopřivový,
kopřivová buchta,
sufle zeleninové,
recept na kopřivovou buchtu,
zelenove sufle,
koprivove
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř,
sýr nastrouhaný,
kopřivy,
cibule,
máslo,
bílek,
česnek,
sůl,
máslo,
strouhanka
Komentáře (10)