Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Balkánský guláš z vepřového srdce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

Suroviny

Porce: 4- 6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 885 kJ /
451 kcal
Bílkoviny13,98 g
Tuky3,05 g
Vláknina26,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy83,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánev si dáme olej a na něm osmažíme nahrubo nakrájené cibule. Krok 2: K nim přidáme očištěné, omyté a vysušené srdce nakrájené na kostky a necháme ho zatáhnout. Krok 3: Po osmažení přendáme všechno do PH, dáme koření, rajčatový protlak, česnek, papriky a rajčata nakrájená na proužky a zalijeme vodou, do níž rozmícháme mouku a osolíme, kdo chce může vložit masox. Krok 4: Dáme na high a necháme vařit 4 hodiny.

Zveřejněno 27. 2. 2014

Poznámka autorky Bibinka

Dostali jsme chuť na guláš, už docela dlouho nebyl, ale nebylo doma hovězí maso, tak jsem improvizovala a pošmákli jsme si.

Samozřejmě jde dělat na sporáku, jen připomenu, že srdce se dělá déle, aby bylo měkké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKqj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oKqj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tam asi patří 1 kg vepřového srdce na těch 6 porcí?!

Moc hezky připravené srdíčko,mě by chutnalo:-p:yes::-K
Bibinko,jak píše Dajda...ani mě ty porce nesedí,asi jsi se upsala:-8Ta půlka srdíčka se zbytkem surovim je vážně tak na 2porce:-)

Srdce mám moc ráda, i když někdo takovým masem opovrhuje. Tahle úprava bude určitě fajn. Jen mi připadá ta půlka srdce hrozně málo masa, vepřové srdce je malé, tak jedno na 2 porce. :yes:

Tématické fráze:
vepřový guláš, veprove srdce, guláš ze srdce, vepřové srdce recept, veprove srdce recepty, gulas z veprovych srdci, uprava veprove srdce, vepřové srdce jako gulas, recepty na vepřové srdce, vepřové srdce uprava, vepřové srdce v pomalém hrnci, vepřová srdce, recept na vepřove srdce, recepty vepřové srdce, recept na gulas, veprovy srdce jako guláš, gulas veprovi, vepřové srdce na guláš s houbami, gulas ze veprovych srdci, gulas z veproveho srdce a masa

Suroviny:
srdce vepřové, cibule, česnek, protlak rajčatový, kapie, rajče, paprika sušená sladká, majoránka, kmín celý, pepř, masox, olej, mouka polohrubá, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu