Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,96 g |
Tuky | 248,84 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 4,47 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Moje poznámka
Kotleta plněná alpským špekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMo5
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 9 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Domácí třešňový sirup
Přidáno 7. 6. 2025 16:03
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 8 minutami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 9 minutami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 59 minutami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
divozenka666 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Hana84 před 1 hodinou
Řecké tzatziky
Sefiragold před 2 hodinami
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 2 hodinami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 3 hodinami
Tématické fráze:
kotleta bez kosti se špekem,
plněna kotleta,
muffiny se špekem,
vepřová kotleta obalená s uzeným masem,
kotleta plněná fazolemi,
plněné kapsy z kotlety,
recepty na vepřovou plněnou kapsu,
recept na plněné kotlety,
plněna kotleta masem a obalena v branici,
vepřová kotleta v špeku,
kotleta plněná recepty,
top recepty- kotlety,
plneni kotletty,
kapsa vepřová obalená v bránici,
plnění kotlety,
plnění kotleta,
recepty na vepřovou kotletu plnění,
fazolová polévka s tyrolským špekem,
tyrolský špek recept,
kotlety špek
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
špek,
cibule,
karotka,
celer,
kosti vepřové,
kmín mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
sádlo vepřové,
sůl,
pepř,
jíška máslová
Komentáře (35)
Colombo65:
.......uznávám i právo autora udělat sám ze sebe hlupáka.
Děkuji za titul, právo a uznání
zizala:Myslím, že hlupáka tu nedělá ze sebe autor receptu, ale někdo jiný.6