Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 558 kJ / 1 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,95 g |
Tuky | 26,10 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 262,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xZK
Moje poznámka
Krémové rizoto (risotto) s pečeným květákem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xZK
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 minutou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 43 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Tématické fráze:
rizoto s pečeným květákem a parmazánem,
květákové kremove rizoto,
risotto s řepou a tempeh,
rizoto s kvetakem,
květák s mandlemi,
curry sazenice,
rizoto s pečeným květákem,
koláč z mascarpone s květákem,
kremove rissotto,
recept na krémové rizotto
Suroviny:
květák,
rýže arborio,
parmazán,
mandle,
víno bílé,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
šalvěj čerstvá,
mascarpone,
sůl,
pepř
Komentáře (24)
Nechápu ty palce dolů
Recept je zajímavý a foto se mi líbí
Sylva01: šalvěj patří k mým nejoblíbenějším bylinkám, používám ji opravdu často
Oběma též děkuju za milý komentář
Ostatním děkuju za milé komentáře, jsem ráda, že se vám recept líbí