Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu den předem namočím do studené vody. Druhý den vodu vyměním a cizrnu cca 10 minutek povařím a scedím.
Krok 2: Na oleji osmahnu cibulku, přihodím cizrnu, nakrájené žampióny a cuketku, osolím, orestuji, podusím a nakonec přihodím uvařenou brokolici (uvařená a rychle zchlazená, aby zůstala krásně zelená).
Zveřejněno 1. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Moje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 9 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 10 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
studená rychlá večeře,
recept na zdravou večeři,
recepty na zdravou večeři,
zdravá a rychlá jídla,
rychla zdrava jidla,
rychlé zdravé jídlo,
zdravá večeře bez masa,
rychlá a zdravá jídla,
cizrna s brokolicí,
zdravé jídlo z brokolice,
studená večeře,
cizrna s tvarohem,
brokolice s cizrnou,
zdravé recepty s brokolicí,
večeře do 30minut,
zdravá rychlá jídla,
rychle a zdravé jidla,
zdravá večeře s tvarohem,
recept na rychlou a zdravou večeři,
zdrave recepty se zampiony
Suroviny:
cizrna,
brokolice,
žampióny,
cibule,
olej olivový,
cuketa
Komentáře (17)
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrny