Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Moje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 19 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 20 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 20 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamel
Kristynanelly před 55 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Meruňkový koláč
Majkas před 1 hodinou
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 2 hodinami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 2 hodinami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 2 hodinami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
iFanoush před 3 hodinami
Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách,
grilujeme pstruha,
pstruhové špízy,
druhy pstruhů,
pstruh na bylinkach,
jak grilujeme pstruha,
bylinky pod pstruha,
pstruh bylinky recept,
recept na zlatého pstruha,
pstruh na bylinkách recept,
recept na pstruha,
pstruh s parmskou sunkou,
jak udělat pstruh na bylinkách,
pstruh zlatý ryba,
recepty pstruh na bylinkách,
pstruh bylinky,
recept na pstruha s bylinky,
pstruh nilský ůprava,
pstruhová pomazánka,
pstruh recept
Suroviny:
pstruh,
kerblík,
petrželka,
kopr,
sůl hrubá,
pepř,
kmín celý,
olej olivový,
šunka parmská,
šťáva citronová,
cuketa,
rajče cherry,
cibule,
paprika,
máslo
Komentáře (13)
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "