Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 895 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
Tuky | 126,10 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 788,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Moje poznámka
Vláčné řezy s rebarborou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v7Y5
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 15 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 34 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 56 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 1 hodinou
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
řezy s rebarborou,
syrová rebarbora,
je rebarbora jedovatá,
buchta se zázvorem,
vlacne rezy,
kefír rebarbora,
moučník se zázvorem,
rebarborová buchta se zázvorem,
vláčná rebarborová buchta,
rebarborová buchta vláčná,
rebarbora jedovatá,
rebarborovy koláč se zazvorem,
rebarbora, řezy,
vlacna buchta s rebarborou,
moučníky se zázvorem,
rebarbora kolac zazvor,
vlacnabuchta s rebarborou,
rebarbora kefír,
vláčná buchta z rebarbory,
kefir rebarbota
Suroviny:
rebarbora,
cukr třtinový,
vejce,
kefír,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice,
zázvor
Komentáře (14)
Mám v plánu toto udělat na víkend
U nás je akorát problém,když už náhodou peču něco sladkého,tak si vezmu kousek a zlatoušek pak zbytek dojídá 4dny
No, měla jsem ho asi tak jako na litý perník, tzn. takové, aby se dalo hezky rozetřít po plechu, ale ne zase úplně tekuté...nevím, jak to popsat