Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,94 g |
Tuky | 107,76 g |
Vláknina | 46,51 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 90,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Moje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 31 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky v papiňáku,
hovězí kostky,
hovězí na žampionech v papiňáku,
hovězí nudličky na žampionech,
hovězí kostky recepty,
přírodní hovězí kostky,
hovezi nudlicky papinak,
hovězí uzeniny,
recept hovězí kostky,
uzený v papiňáku,
hovězí nudličky v papiňáku,
hovězí kostky papinaku,
hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho se dusi hovezi,
uzeny vpapenaku,
hovezi v papiňáku,
jak dlouho se dusí hovězí v papiňáku,
videorecepty na hovězí na houbách v papináku,
jak dlouho se dusi hovezi maso v papinaku,
přírodní hovězí v papináku
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina gazdovská,
kýta vepřová,
žampióny,
vývar masový,
cibule,
olej,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
česnek,
petrželka zelená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
voda
Komentáře (13)
Ale specialně pro Vás to uvedu ještě zvlášť v poznámce pod receptem
http://my.proit.cz/milada/recepty/polevkyz.html
magdalenka:Magduš,tak to dopadá,když někdo jen na půl oka prolítne recept.Ale zase,zlobit se nemůžu,od toho jsou komentáře
Dobrá volba pro pomalení