Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 927 kJ / 10 260 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 934,62 g |
Tuky | 673,31 g |
Vláknina | 28,68 g |
Cholesterol | 2,42 g |
Sodík | 98,62 g |
Sůl | 246,28 g |
Sacharidy | 39,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Moje poznámka
Telecí s tuňákovou omáčkou - Vitello tonnato
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77B8
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 7 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 18 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vitelo tonato,
telecí s tuňákem,
vittelo tonato,
recept vitelo tonato,
vitelo,
telecí s tuňáková pomazánka,
recept na vitelo tonato,
vittelo,
teplá tuňáková omáčka,
telecí kýta podle itala,
teleci s tunakem recept,
telecí s tuňákovým přelivem,
vittelo. tonato,
vittolo tonato,
hovězí plátky s tunákovou omáčkou,
teleci tonato,
vitelo tonato recept,
vittalo tonato,
italský studený předkrm tonato,
studené předkrmy z telecího masa
Suroviny:
kýta telecí,
víno bílé,
mrkev,
celer,
cibule,
šalvěj,
bobkový list,
rozmarýn,
koření hřebíček,
olej olivový,
sůl,
pepř,
tuňák,
ančovičky v oleji,
žloutek,
kapary,
šťáva citronová,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
Přírodo chraň
(ale mám dojem, že v PROSTŘENO to nějaká hvězda podávala pod tímto názvem po teplu
No, díky vaší připomínky telecího asi zopáknu toto: https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m...
Opravdu velmi chutné recepty a navíc krásně focené
Tento přepychový předkrm si u nás šetřím jen pro ty nejslavnostnější příležitosti…
Připravuji ho podobně, pouze omáčku dělám trošku jinak http://www.labuznik.cz/recept/maso-s-tunakovou-maj...
Kdyby se někdo rozhodl vyzkoušet tento recept, asi bych mu doporučil, aby zhlédl vícero receptů na Vitello tonnato a pak si ten svůj přispůsobil svým chuťovým pohárkům
U Tvých fotek oko plesá a žaludek pláče