Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 4,28 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19,23 g |
| Sůl | 48,00 g |
| Sacharidy | 94,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout.
Krok 2: Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout.
Krok 3: Na dno zavařovací sklenice dát kousek bobkového listu a houby prokládat s cibulí nakrájenou na kolečka.
Krok 4: Zalít nálevem a dobře uzavřít. Pro delší skladování je možno chvíli sterilizovat.
Krok 5: Jinak jsou vhodné ke konzumaci za 3 dny.
Zveřejněno 24. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9WA
Moje poznámka
Houbové pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9WA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 31 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 51 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečenáče z bedlí,
pečenáče z hřibů,
pecenace z bedel,
jak skladovat bedle,
pecenace z bedly,
houbové řízky v nálevu,
houbový pečenáč,
houbovy nalev,
pecenace z houbovych rizku,
houbovépečenáče,
bedly jako pečenáče,
hriby jako pečenáče,
pecenac,
hobové pečenáče,
houbové řízky jako pečenáče,
hřibové pečenáče,
pecenace z ruzovek,
houové pečenáče,
nalev na houbove řízky,
houbova omacka z bedli
Suroviny:
houba růžovka,
houby praváci,
houba bedla,
houba suchohřiby,
voda,
ocet,
víno bílé,
cukr,
sůl,
koření nové koření,
semínka hořčičná
Komentáře (5)