Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
Tuky | 25,81 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,11 g |
Sacharidy | 33,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Moje poznámka
Maso dvou barev - čínská kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nV4p
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 7 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 11 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 12 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 39 minutami
Cukeťák
Hejhulka007 před 1 hodinou
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 2 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 2 hodinami
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 2 hodinami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Ricmond před 3 hodinami
Základní sladkokyselá zálivka na rajčatový salát s cibulí
radbastim před 3 hodinami
Tématické fráze:
čínské maso dvou barev,
maso dvou barev,
maso dvou barev recept,
čínská kuchyně recepty,
maso dvou barev recepty,
čínská kuchyně vepřové recepty,
čínske maso,
cina maso dvou barev,
smes dvou barev,
čínská masová směs,
čínská kuchyně kuřecí maso,
recept maso dvou barev,
čína dvou barev,
recepty na čínskou kuchyni,
recepty čínské kuchyně,
recepty maso dvou barev,
blanšírované maso,
maso dvou barev čína,
blanšírované zelí,
čínské recepty z vepřového masa
Suroviny:
játra vepřová,
škrob,
kýta vepřová,
sůl,
škrob,
vejce,
zelí bílé,
česnek,
víno,
omáčka sojová,
wei-su,
olej,
houby,
chilli paprika čerstvá,
vývar
Komentáře (12)
Čínskou kuchyni (tu "nepočeštělou") miluju, ale sama zrovna moc neovládám. Ať se snažím sebevíc, nikdy to není "ono"