Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,39 g |
Tuky | 115,74 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 37,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Moje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 11 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 10 hodinami
Maková náplň
lucyb před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 16 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 16 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
králík na zelenině,
recepty na králíka,
švestkový rozvar,
omáčka na z králíka,
kralik s omackou,
králík se švestkami,
švestkový rozvar recept,
kralik recept,
recepty kralík,
omáčka z kralika,
králík na zelenině recept,
králík se švestko,
kralik s cibulovou omackou,
králik na švestkové omáčce videorecepty,
kralik na omacku,
králík na švestkové omáčce,
otto katalog 2014
Suroviny:
králík,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
marmeláda švestková,
špek uzený,
česnek,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
vývar masový
Komentáře (5)