Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Moje poznámka
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
Nejnovější recepty
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 11 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Kuřecí křupky z HF
Přidáno 20. 7. 2025 13:47:07
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 5 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 5 hodinami
Třešňový sirup
Libotovska před 7 hodinami
Tématické fráze:
falešna hovezi polevka,
želví maso,
hovězí polévka,
polevka z hovězí ohanky,
recept hovězí polévka,
falesni hovezi polevka,
falesna zelvi polevka z kureciho masa,
falešná želví polévka s kurecim,
oháňka polévka želví,
zelvi polevka z cukety,
želví řezy,
falešná želví polévka z ohánky,
recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny:
cibule,
máslo,
olej olivový,
oháňka hovězí,
česnek,
cibulka jarní,
tymián,
bobkový list,
mouka hladká,
voda,
vývar kuřecí,
rajče,
sůl,
pepř,
kůra citronová,
vejce,
petrželka zelená,
sherry
Komentáře (5)
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí