Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 157 kJ / 2 667 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 73,63 g | 
| Tuky | 48,37 g | 
| Vláknina | 23,68 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 172 mg | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 472,34 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Moje poznámka
					
				
Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo9w
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kynutý povidlový závin, 
						
						
							kynutý závin s povidly, 
						
						
							perníkový štrůdl, 
						
						
							kynutý závin s perníkem, 
						
						
							kynutý závin, 
						
						
							kynutý závin z domácí pekárny, 
						
						
							štrůdl ze žitné mouky, 
						
						
							recepty pečeme se sušeným ovocem, 
						
						
							povidlový závin kynutý, 
						
						
							jak srolovat závin, 
						
						
							perníkový chléb, 
						
						
							štrůdl z kynutého těsta, 
						
						
							škvarkový závin, 
						
						
							strudl z zitne mouky, 
						
						
							kynutý závin povidlový, 
						
						
							recepty se sušeným ovocem, 
						
						
							perníkový chleba, 
						
						
							domácí kynutý závin z pekárny, 
						
						
							kynutý perník v domácí pekárně, 
						
						
							recept pernikova strudl
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							vejce, 
						
						
							droždí, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kakao granko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kůra citronová, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							koření do perníku, 
						
						
							skořice, 
						
						
							povidla švestková, 
						
						
							kůra citronová, 
						
						
							ořechy strouhané, 
						
						
							rozinky, 
						
						
							meruňky sušené, 
						
						
							lupínky mandlové
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (35)
Zkus to z poloviny nebo 2/3 surovin. Povede se, uvidíš
Iljuso, ten tvůj fotopostup je fakt umělecké dílo!
Ešte dnes sú chutné, nevysušené...Kto chce niečo netradičné a má rád perník, nebude ľutovať...Peknú nedeľu!
Musela jsem to nějak do pekárny "nacpat", těsta bylo hodně, už jsem i začala přemýšlet, že bych to dala do bábovkové formy a pekla v tom
Ještě jsem ti chtěla napsat, že jsem do těsta přidala lžičku kakaa, máme rádi kakaovou příchuť v perníku
Iljušo, moc hezké fotečky, tys upekla něco jako perníkový oblak! (Takto se píkává vanilkový oblak..)