Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 601 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,98 g |
Tuky | 13,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží (já vařím 2/3 bílé a 1/3 tmavé natural). Krok 5: Vnitřnosti je potřeba očistit, já postupuji takto:
Srdíčko jen omyju, odstraním případně zbytky krve.
Játra - stačí omýt, odstraňuji jen velké, hrubé blány.
Ledvinky rozříznu podélně na čtvrtky, odstraním tuk a močovody (všechno bílé, co tam je). Hned ledvinky pokrájím na kousky a namočím aspoň na 1/2 hodiny do mléka. Pak je ještě důkladně propláchnu v tekoucí vodě.
Zveřejněno 8. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Moje poznámka
Guláš pro milovníky vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G74L
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 34 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 39 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 47 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
guláš z vnitřností,
hovězí ledvinky jak očistit,
hovězí ledvinky jak očistit,
guláš z vepřových vnitřností,
jak očistit ledvinky,
jídlo z vnitřností,
vnitřnosti recepty,
gulas s vnitrnostmy,
gulas s vnitrnosti,
kozi vnitrnosti,
očištění vepřových jater,
zabíjačková polévka podle hrušky,
vnitřnosti gulas,
gulas z vepřových srdcí,
recept na kozí guláš z vnitřností,
jatrova omacka s ledvinkami,
omáčka z kozích vnitřností,
očištění jater,
očištění vepřových jater,
l.hruška zabijačková tmavá polevka
Suroviny:
srdce vepřové,
bujón,
olej,
cibule,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
jíška tmavá instantní
Komentáře (5)
Jinak srdíčka jsou skvělá i samotná - s vařeným bramborem a tatarkou, nemaj chybu!