Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 789 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,54 g |
Tuky | 69,46 g |
Vláknina | 36,81 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 6,86 g |
Sůl | 18,18 g |
Sacharidy | 98,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře Marengo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4X
Moje poznámka
Kuře Marengo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k4X
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 21 minutami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 30 minutami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 41 minutami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 55 minutami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 57 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
Tynaja před 1 hodinou
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
brtna před 1 hodinou
Křehký koláč s tvarohem a malinami
Misa_K před 2 hodinami
Tématické fráze:
kure merengo,
kuře marango,
kuře maringo,
kuře morengo,
recepty kure,
steak marengo,
kureci prsa marengo,
kure merengo recept,
kuřecí steak marengo,
kure merango,
pečené kuře marengo,
kuřemarengo,
kuře murengo,
marango kuře,
kuřecí marengo,
kuřecí plátek marengo,
mapengo,
dort marengo,
kure rajcatovy protlak,
kuře marongo
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
česnek,
olivy,
rajče,
žampióny,
víno bílé,
máslo,
bazalka čerstvá,
majoránka,
koření oregáno,
pepř,
bujón,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (2)