Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda-se zelím a klobásou

Hodnocení receptu je 4,4 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 642 kJ /
870 kcal
Bílkoviny77,60 g
Tuky32,80 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 11,78 g
Sůl28,80 g
Sacharidy53,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kura vykostíme, kyslú kapustu premyjeme, vyžmýkame, dobre poprekrajujeme (aby sa nám po upečení roláda dobre krájala). Krok 2: Plát mäsa z oboch strán osolíme, posypeme grilovacím korením. Krok 3: Rozložíme na mäso kapustu, po dĺžke dáme nožičky klobásy, zavinieme. Krok 4: Zabalíme do papiera na pečenie - ako "salónku". Dáme na pekáč a pečieme. Zvonku zvyknem trošilinku podliať. Krok 5: Cez papier sa mäsko krásne pečie - ale pred dopečením rozstrihneme papier a necháme kožičku ešte sčervenať. Celkove pečieme asi 1 hod.,u mňa 230°C.
.

Zveřejněno 15. 11. 2009

Poznámka autora magdalenka

Podávame napr. so šľahanými zemiakmi, alebo ako sme zvyknutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROMz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROMz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Miruš:-) - musím ti říct, že už jsi taky čitelná podle fotek a mně to jídlo mnohem lépe navnadí, když má fotku.
Magdalenko + za receptík ;-) a Mirče velkou pochvalu ;-)

Mirka, ja tú roládu v papieri utiahnem veľmi silno a drží. Zrejme je to vec cviku alebo zvyku...
Maris, máš pravdu, myslím, že s Mirkou by sme si v kuchyni rozumeli...
Pekný večer!

magdalenko a mirco - jste spolu správná dvojka:-) - super recept a nádherné fotky :yes:. Zrovna dnes jsem si vykostila kuře na roládu, tak v nejbližší době určitě upeču.;-)

Magdalenko:-)tak jsme měli dnes k obědu tvou roládu a byla :yes::-p.Měli jsme tu návštěvu a i ta se olizovala a chválila:-).Naplnila a zavinula do peč.papíru jsem jí už včera(přes noc byla v lednici).Na okořeněné maso jsem ještě přidala anglickou slaninu,pak zelí a 2 druhy klobás(maďarskou a paprikovou).Zelí jsem propláchla jen jednou,ale příště ho asi vůbec proplachovat nebudu-zelí máme svoje domácí a je dobře dochucené;-).Kupované bych asi propláchla:-D.Sice jsem roládu zamotala do papíru,ale asi zůstanu u svého osvědčeného provázku.Roláda nebyla tolik utažená a nedržela mi tak tvar;-(.Ale musím říct,že při pečení si roláda v papíru udělala svojí šťávičku a byla krásně křehká:-p.Boďku už jsem dala minule,takže teď přidávám fotečky,velké poděkování za opravdovou mňamku:-K a tuhle roládu všem vřele doporučuji vyzkoušet-opravdu si pochutnáte:-p:-p:-p.

Magdalenko, když sečtu všechny ingredience:-p:-p a nápad s pečícím papírem;-):yes:, vychází mi čtvrtý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::yes:

Elizka, bonbónek...salonky sú u nás tie cukríky fondánové na vianočnom stromčeku...na dvoch koncoch zakrútené. Vďaka za záujem!

Já také ráda "motám" ;-):-p a rodinka stejně ráda baští...:-p Hrozně mě láká vyzkoušet pečení v papíru... :yes:
Ukládám a bodík letí hned - samé dobré suroviny :-p.
Magdalenko, máš úžasné recepty!! :-K

Až budeš mít chvilku, napiš, čto takoje "salónka" ;-):-)). Něco jako bonbónek? Ď.

Magdalenko:-)jak asi víš naše rodinky je na "motaná" masíčka jak divá:-p:-p.Tudíž si rcp.ukládám a hned v týdnu vyzkouším;-).A boďku si dovolím poslat už teď,protože recept obsahuje jen samé dobré suroviny:-p;-).

Tématické fráze:
kuřecí roláda se zelím, kuřecí roláda, kuřecí roládky se zelím, recepty kuřecí maso se zelím, kruti roláda se zelím, krůtí maso s paprikovou klobásou, kupovaná kuřecí roláda, kuřecí rolády se zelím, rolada se zelim, kuřecí roláda recept, kuřecí roláda s kysaným zelím, kuřecí roláda plněná zelím, recepty na masové rolády z krůtího nebo kuřecího masa, dochucená štávička k masu, kuřecí rolanda se zelim, motane zeli, kuřecí roláda ze zelim, kuřecí roláda kupovana, kuřecí rolada zelí, kuřecí se zelim

Suroviny:
kuře, zelí kysané, sůl, koření grilovací, klobása, pečící papír

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu