Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 063 kJ / 3 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,76 g |
Tuky | 147,40 g |
Vláknina | 77,64 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 210,30 g |
Postup přípravy
Příloha chléb, knedlík, těstoviny.
Zveřejněno 2. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Moje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 8 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno 9. 5. 2025 11:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 6 minutami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 3 hodinami
Okurkový salát
JakubM před 3 hodinami
Nejlepší špenát
harovs před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězi lička gulas,
guláš z hovězích líček,
gulaš z liček,
hovězí guláš z líček,
jak se připravují hovězí líčka,
licka gulas,
guláš z telecích líček,
gulas s licek,
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka jako guláš,
gulás z hovězího líčka,
hovezi licka na gulas,
hovezi gulas,
líčka jako guláš,
guláš s hovezich licek,
guláš hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
guláš z hovězích líček recept,
guláš z hovězích líček v pomalém hrnci,
guláš líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sádlo,
chléb,
kmín drcený,
feferonka,
sůl,
pepř,
bobkový list,
majoránka
Komentáře (4)
Jo, bála jsem se tam na tak dlouhou dobu dát majoránku, někdy mi při dlouhém vaření zhořkne, takže jsem dala oregano, jinak koření jako v receptu (chilli vločky, ne feferonku) a bylo to