Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 063 kJ / 3 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,76 g |
Tuky | 147,40 g |
Vláknina | 77,64 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 210,30 g |
Postup přípravy
Příloha chléb, knedlík, těstoviny.
Zveřejněno 2. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Moje poznámka
Noční guláš z hovězích líček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlAX
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězi lička gulas,
guláš z hovězích líček,
gulaš z liček,
hovězí guláš z líček,
jak se připravují hovězí líčka,
licka gulas,
guláš z telecích líček,
gulas s licek,
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka jako guláš,
gulás z hovězího líčka,
hovezi licka na gulas,
hovezi gulas,
líčka jako guláš,
guláš s hovezich licek,
guláš hovězí líčka,
hovězí líčka recepty,
guláš z hovězích líček recept,
guláš z hovězích líček v pomalém hrnci,
guláš líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sádlo,
chléb,
kmín drcený,
feferonka,
sůl,
pepř,
bobkový list,
majoránka
Komentáře (5)
Jo, bála jsem se tam na tak dlouhou dobu dát majoránku, někdy mi při dlouhém vaření zhořkne, takže jsem dala oregano, jinak koření jako v receptu (chilli vločky, ne feferonku) a bylo to