Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 439 kJ / 6 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 524,39 g |
Tuky | 390,98 g |
Vláknina | 50,83 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,83 g |
Sůl | 13,58 g |
Sacharidy | 63,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Moje poznámka
Sváteční voňavé vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRnE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 13 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
sváteční vepřová pečeně,
pečená vepřová hlava,
sváteční vepřové maso,
apetit recept na karlovarský knedlík,
vepřova hlava pečena,
sváteční vepřová roláda,
sváteční menu z vepřového masa,
sváteční pečeně,
vepřová pečeně apetit,
vepřové s karlovarský knedlík,
vonavé vepřová pečeně,
pečene maso na oslavu,
svateční recepty z vepřového masa,
sváteční recepty z masa,
sváteční recepty,
recepty apetit karlovarský knedlík,
recept na svateční maso recepty,
krkovice svatečni,
recept na sváteční pečeni,
pečené vepřové karlovarský knedlík
Suroviny:
plec vepřová,
česnek,
olej olivový,
šťáva citronová,
semínka fenyklová,
dobromysl,
cibule šalotka,
celer,
slanina anglická,
víno červené suché,
sůl,
pepř
Komentáře (22)
Karlovarský knedlík by mi chutil k tomu.
Jinak jsem samozřejmě moc ráda, šíření dobrých věcí podporuju
Aha, omlouvám se za tykání, já nevěděla
Jarko