Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 1,07 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na hlávkovém zelí, okurkách a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVrz
Moje poznámka
Hovězí plátky na hlávkovém zelí, okurkách a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVrz
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 4 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 44 minutami
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 46 minutami
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Farská bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na mrkvi,
hovezi v mrkvi,
hovězí na zelí,
sladkokyselé zelí,
hovězí maso na mrkvi,
hovězí maso v mrkvi,
hovězí zelí,
hovězí maso v hlávkovém zelí,
hovězí s hlávkovým zelím,
vepřové dušené se zelím,
hlávkové zelí recept,
hovezi v bilem zeli,
hovězí v zelí,
hovězí maso na hlavkovem zeli,
hovězí maso s mrkví,
hovězí se zelím,
hovezi mrkvi,
hovězí plátky,
omáčka zelí mrkev,
hovjezi v mrkvi
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
cibule,
mrkev,
okurky sterilované,
cukr,
protlak rajčatový,
zázvor,
olej,
sůl
Komentáře (5)