Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 104 kJ / 1 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,43 g |
Tuky | 67,77 g |
Vláknina | 30,93 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 73,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG99
Moje poznámka
Tlačenka dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG99
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tlacenka z divocaka,
lada hruska libova tlačenka,
lada hruska tlacenka,
láda hruška vepřová tlačenka,
libová tlačenka ládi hrušky,
libová tlačenka podle ládi hrušky,
sulc z divočáka,
slezina do tlačenky,
lada hruska tlacenka z plecka,
lada hruška recepty tlačenka,
lada hruska libova tlacenka recept,
domaci tlacenka lada hruska,
tlacenka ladi hrusky veprova,
veprova tlacenka ladi hrusky,
láďa hruška recepty libova tlacenka,
tlacenka z divočáka recept,
tlačenka z divočáka,
recept na tlacenku z divocaka,
slezina z divočáka,
tlačenka slezina
Suroviny:
hlava vepřová,
koleno vepřové,
srdce vepřové,
slezina,
játra,
jazyk vepřový,
kůže vepřová,
sůl,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
tymián,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
cibulka jarní,
česnek,
kmín drcený,
koření nové koření mleté,
pepř,
majoránka
Komentáře (5)
Vaření tlačenek ASI prodlouží i životnost, ale hlavně prospěje chuti
"rozkutrované kůže"?
Je to sázka na jistou, že se tlačenky nebudou drolit
Mimo mísu:
Koukaje na fotečky si říkám, že pokud hajný vidí stejně i puškohledem, tak škodná v jeho revíru má pré!
Jaká je chuť tlačenky, když s masem vaříš i zeleninu?