Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
Tuky | 27,64 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Moje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 minutami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 12 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Fitulka před 42 minutami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 4 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 5 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 10 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 12 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 15 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 17 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
spaghetti carbonara,
špagety carbonara albert,
spagety car,
neuzená slanina,
spaghetti carbonara recept,
špagetové carbonara,
špagety carbonara lidl,
špagety carbonara,
špagety..carbonara,
carbonara se slaninou recept,
carbonara smetana albert,
spageti di carbonare,
spaghetti di carbonara,
pancetta carbonara,
carbonara špagety recept,
top recepty špagety carbonára,
špagetové carbonara lidl recept,
carbonara recept.cz,
spaghetti vejce,
spagetti di carbonata
Suroviny:
těstoviny špagety,
guanciale,
vejce,
pecorino,
sýr gran moravia,
česnek,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (15)
Ja to vidim jinak, smetanu si do carbonary da ten, kdo smetanu muze (ma ji rad), coz je zde mensina, nebo ten, kdo ji bez smetany (carbonaru) neumi uvarit.
No, poslal bych SZ že abychom zde neplevelili, ale jste želbohu neregi
https://www.google.it/#q=pasta+carbonara+panna
Rcp jsem nestudoval, předpokládám ale, že jsou to italské stránky...
No, stran lidové tvořivosti s upravováním tradičních receptů by bylo lze polemizovat (ale ne tady)
Na rozdíl od Pavlíka Sulců