Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,83 g |
Tuky | 16,14 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 36,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme nahrubo a na oleji orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme maso, koření a chvilinku orestujeme, ale jen tolik, aby nám paprika nezhořkla a zalijeme cca 2 dcl vody.
Krok 3: Přidáme protlak, povidla a masox a táhneme cca 80-90 minut, do změknutí masa.
Krok 4: Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a provaříme. Příloha, knedlík, popřípadě chleba.
Zveřejněno 15. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Moje poznámka
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 17 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 24 minutami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 7 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 11 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 14 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 15 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš s povidly,
jeleni gulas,
vepřový guláš s povidly,
recept na jelení guláš,
kanci guláš s povidly,
hovězí s povidly,
zvěřina s povidly,
srnci gulas s povidly,
kančí guláš s povidlama,
zverinovy gulas s povidly,
jelení stehno,
zverinovy gulas s gnocchi,
gulas s povidlama,
top recepty jelení gulaš,
srnčí guláš na povidla,
recept guláše na černém pivu s povidly,
kančí maso s povidly,
jelení guláš na černém pivu,
jelení kýta s povidly,
veprovy gulas z povidlama
Suroviny:
maso jelení,
cibule,
paprika čerstvá červená,
jalovec,
koření gulášové,
masox,
kmín drcený,
povidla švestková,
skořice mletá,
paprika sušená pálivá,
česnek,
protlak rajčatový,
bobkový list,
olej,
mouka hladká
Komentáře (31)