Bylinková sůl
Příprava domácí bylinkové soli není žádná věda. Postačí v průběhu sezóny dobře usušit vaše oblíbené čerstvé bylinky a poté je promíchat s hrubozrnnou solí. Sůl krásně provoní vámi připravované pokrmy.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková sůl
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPLY
Moje poznámka
Bylinková sůl
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPLY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 40 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 57 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 12 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 15 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 17 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 19 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 19 hodinami
Tématické fráze:
bylinková sůl,
bylinková sul recept,
domácí bylinková sůl,
recept na bylinkovou sůl,
bylinkové soli,
bilinková sůl,
jak udelat bylinkovou sul,
jak se dělá bylinková sůl,
just bylinková sůl,
recept bylinková sůl,
bylinky v soli,
sůl s bylinkami,
celerová sůl,
bylinkové soli recepty,
recept na bilinkovou sůl,
recepty bylinkova sul,
sul,
recept libeček se solí,
bylinková sůl výroba,
bylinková sůl recepty
Suroviny:
sůl hrubozrnná,
nať celerová,
majoránka,
petržel,
rozmarýn,
bylinky sušené
Komentáře (20)
Šalvěj mi letos vymrzla, zrovna jako anansová máta
Jinak s libečkem se má rádo i oregano a majoránka (já dávám přednost oregánu)
Bazalka buď lepší samotná nebo se saturejkou.
Kopr dávám samotný, i kdeyž jsem ho s libečkem zkoušela, ale vzájemně se tloukly.
Tymián s oregánem taky jde
A bylinkové octy nebo oleje tu někde byly, nebo ne? Teď to nemám čas projíždět. Ale počítám zas s obnovením zásob, což letos začneme ve spolupráci s dcerou, (mmch. pro klid v rodině se naučila používat libeček, protože její manžel ho také miluje
Kromě toho, co máte, mám ještě saturejku, šalvěj, tymián. Jediné. co holt čerstvé nemůžu, je koriandr, kuličky ale ano.
Magdi, to víš, že je blbost to všechno smíchat dohromady
Teď to mám doma hodně hektické, ale snažíme se.
Recept jako takový to asi úplně není, ale máme tu víc návodů, postupů...a všechny vítané.
Taky věřím, že spagetka poradí, popř. i vyfotí
Mám libeček, zeler, petržlen, majorán, oregano, levanduľu, mätu a meduňku. Dokopy by to bolo veľmi divoké.
Budu dělat pocitově (po čichu
Jinak dávám i celerovou, petrželovou nať a mám směs do polévek. Pak rozmarýn ke zvěřině atd...