Suroviny
Porce: do pětilitrové láhve od okurků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 429 kJ / 4 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 204,50 g |
Tuky | 304,20 g |
Vláknina | 105,00 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 17,16 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 189,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopený JUNIOR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxzj
Moje poznámka
Utopený JUNIOR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxzj
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 2 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 3 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 4 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 4 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 4 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 6 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 6 hodinami
Tématické fráze:
dietní salám,
utopenci s pivem,
recepty z junioru,
recept na utopence s pivem,
recepty junior,
recept na utopen,
utopenci z junioru,
utopenci že salámu,
salam junior,
junior recept,
dietní utopenci,
nakladany junior,
rychle utopený utopenci,
utopenci z junior salámu,
nakládaný salám junior,
nálev na utopence s pivem,
salám junior recepty,
recepty pro celiaky,
jak připravit utopence,
utopenci receptutopene
Suroviny:
junior,
cibule,
ocet,
voda,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
olej,
bobkový list,
feferonka,
chilli
Komentáře (4)