Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 126 kJ / 1 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,18 g |
| Tuky | 34,00 g |
| Vláknina | 30,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,05 g |
| Sacharidy | 330,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý chléb se lnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JQ6
Moje poznámka
Tmavý chléb se lnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4JQ6
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 59 minutami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Filomenka před 1 hodinou
Šunkofleky
veronika_straka před 1 hodinou
Skořicové rohlíčky
Noumik před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 5 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept chleba z lněné mouky,
chléb z vlákniny a semínek,
chléb z jogurtu a vlákniny,
recept na tmavý chléb,
tmavy chleb,
tmavý chleba recept,
recept na tmavý chleba,
lněná semena - chléb,
lněné semeno-recepty,
recept na chleb z vlakniny,
chleba z vlákniny,
chleb z vlakniny,
chleba za lněné a žitné vlákniny,
toustový chléb z kvásku,
recept mleté lněné semeno do chleba?,
tmavy.chleb.z.chlebove.mouky,
já melu lněná semínka,
chleba z lněné vlákniny,
chléb z lněné a žitné vlákniny-recept,
recept na chléb ze lněné vlákniny
Suroviny:
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín drcený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
semínka lněná,
droždí,
kvásek
Komentáře (9)
http://www.toprecepty.cz/recept/42958-seminkove-pe...
Taky by se neměl mlít do zásoby, raději vždycky namlít tu trochu čerstvou - stáním oxiduje a ztrácí cenné látky.
Zato pečivo jíme denně a kupujem opravdu velice výjimečně. Navíc - mě to pečení moc baví