Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 924 kJ / 2 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,01 g |
Tuky | 76,02 g |
Vláknina | 22,05 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 397,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l3o
Moje poznámka
Pšeničné kváskové bagety se lněným semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8l3o
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí kvásková bageta recept,
kváskové rohlíky,
kvaskove rohlíky od cathlen,
recept na nadýchanou bagetu,
domaci kvaskova bageta,
kváskove bagetky,
kváskové domácí rohlíky,
nadychane bagety,
pšeničné kváskové dalamánky,
domaci kvaskové bagety recept,
kvásková bagetka recept,
kvásková máma recepty,
domácí kvaskove bagety,
nadychane kvaskove bulky,
nadychane kbaskove rohliky,
bageta se seminky recepty,
recept na kváskovou bagetu,
kvaskova bageta z pekarny,
kvaskove bagety s pekarny,
zitne kvaskove korenove bagety
Suroviny:
kvásek krmený,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
podmáslí,
voda,
cukr,
sůl,
máslo,
sádlo,
semínka lněná,
mouka hladká
Komentáře (10)