Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 687 kJ / 3 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,14 g |
| Tuky | 42,47 g |
| Vláknina | 33,62 g |
| Cholesterol | 822 mg |
| Sodík | 642 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 622,11 g |
Postup přípravy
Z množství se připraví asi dva plechy (záleží na jejich velikosti a hloubce).
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina od Janičky z Kovářova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qnyq
Moje poznámka
Litina od Janičky z Kovářova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qnyq
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 4 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 14 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 5 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 5 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 6 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 8 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 8 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 11 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 11 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
litina recept,
litina z cukety,
bramborová litina,
recept na litinu,
litina na plech,
staročeský hluchec,
recept litina,
litina koláč,
lisovane cukrovi,
litina recepty,
litina kynuta,
litina cmunda,
litina bramborak,
litina s cukety,
litina jídlo,
kynutý bramborák na plech,
litina,
kynutá litina,
kynuta cmunda z cukety,
kynutý bramborák - litina
Suroviny:
mléko,
mouka polohrubá,
brambory,
vejce,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka,
škvarky,
droždí,
mák
Komentáře (4)