Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 737 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,16 g |
| Tuky | 0,62 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Približný čas varenia je 30-45 minút, treba priebežne kontrolovať, či je ryža v baklažánoch uvarená.
Vo väčšine prípadov nám zmes mahshi zvýši, tú potom varím ako normálnu ryžu len pridaním vody.
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WoR
Moje poznámka
Mahshi v baklažáne (egyptský recept)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WoR
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 32 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 56 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 40 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 44 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
egyptské recepty,
egyptska kuchyne recepty,
egyptská kuchařka,
egyptská jídla,
egyptske jidla,
egyptský recept,
egyptsky dort,
dort egyptský,
egyptské jídlo,
egyptské dorty,
egyptský recepty,
baklažány recepty,
recepty z baklazanu,
egyptske ryby,
lilek egyptský recept,
egyptské recepty na vaření,
egyptské vinné listy,
egyptsky kmin,
recepty s baklažány,
baklažány recept
Suroviny:
rýže,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
cumin,
nať petrželová,
kopr čerstvý,
koriandr čerstvý,
protlak rajčatový,
olej,
máslo,
bujón,
rajče,
lilek
Komentáře (9)