Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 688 kJ / 2 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,93 g |
Tuky | 111,61 g |
Vláknina | 86,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 242,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci osmahneme na nudličky nakrájenou papriku, cibuli, česnek, petrželku, celerovou nať, sůl a pepř.
Krok 2: Zalijeme vývarem a povaříme asi 5 minut. Postupně přidáme spařená a oloupaná rajčata a fazole a vaříme dalších 10 minut.
Krok 3: Mezitím opečeme klobásu a přidáme ji do polévky před koncem vaření.
Krok 4: Dochutíme a lehce povaříme. Podáváme posypané lehce pažitkou.
Zveřejněno 2. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová polévka s moravskou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQZm
Moje poznámka
Fazolová polévka s moravskou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQZm
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 8 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 1 hodinou
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Eviip před 1 hodinou
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 2 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 4 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 7 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 9 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polévka z červených fazolí,
fazolová polévka z červených fazolí recept,
červená fazolová polévka,
polévka s klobásou,
fazolova polivka,
slovenska fazolova polevka,
fazolová polévka s klobáskou,
fazolová polévka,
červene fazole s klobasou,
fazolová polévka červené fazole,
fazolová polévka z becoků,
polévka z červených fazolí,
recepty z červených fazol,
červené fazole polévka,
fazolová polévka top recepty,
fazolová polévka cervena,
fazolova polevka recept,
dobra fazolova polevka,
fazolova polevka klobasa,
polevka z becoku
Suroviny:
fazole bílé,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
česnek,
klobása moravská,
vývar,
olej,
rajče,
petrželka,
nať celerová,
pažitka,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá
Komentáře (5)
P.S. Zelenou papriku dávám vždycky vyvařit do zeleninového vývaru, dostane (ten vývar) takový speciální šmrnc (to jsem kdysi odkoukal od babičky)... tož díky za recept!
Plus bodík samozřejmě :)