Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 302,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Moje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 6 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 8 hodinami
Tématické fráze:
moučník z jáhel,
nejlepší recepty na jáhly,
jahelník,
recept na sladké jáhly,
nejlepší recept na jáhly,
moučníky z jáhel,
rýžový nákyp se švestkama,
jáhly recepty,
recepty z jahel,
nejlepší jáhelník,
jáhelník recept,
sladke jahly,
buchta z jáhel,
jáhly moučník,
vaření jáhel,
recept jáhelník,
sladké recepty z jáhel,
jahelnik s pudinkem,
jahelník se svestkama,
meruňkový jahelník
Suroviny:
jáhly,
mléko,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
vejce,
máslo,
rozinky,
jablko,
kompot meruňkový,
cukr,
bílek
Komentáře (7)
Jen je fakt důležité ty jáhly spařit vřelou vodou aspoň dvakrát, jinak by jáhly byly hořký