Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 348 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,70 g |
Tuky | 59,80 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 105,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Moje poznámka
Zapečená polenta s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8El
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 11 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 1 minutou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Pozde před 3 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 4 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 4 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 7 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
zapečená polenta,
polenta,
polenta recepty,
polenta cena,
recept zapečená polenta,
recepty z polenty,
polenta s mletým masem,
zapečená polenta recept,
polenta s kuřecího masa,
zapecena polenta recepty,
kuřecí maso s polentou,
recept polenta maso,
recept, polenta,
recept polenta,
maso s polentou,
zapečená mozzarella,
kure s polentou,
kuřecí s polentou,
smetanová polenta s květákem
Suroviny:
polenta instantní,
maso kuřecí mleté,
rajče cherry,
cibulka jarní,
cibule červená,
sýr mozzarella,
bylinky,
petrželka hladkolistá,
bujón drůbeží,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
Použila jsem svou oblíbenou 4-misku a do každé jsem udělala trošku jinou variantu: paprika / jarní cibulka / rajčata / pórek a na povrchu je mozzarella / niva / eidam. Po ochutnání si myslím, že jsem mohla do manželova sektoru dát trochu víc koření a možná kousek slaniny - tohle na něj bude moc jemné
Tvé fotky jsou fantastické!
Vypadá to moc dobře