Boloňské ragú
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 418 kJ / 3 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 284,59 g |
| Tuky | 157,50 g |
| Vláknina | 28,22 g |
| Cholesterol | 2,02 g |
| Sodík | 4,00 g |
| Sůl | 8,05 g |
| Sacharidy | 93,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67JN
Moje poznámka
Boloňské ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67JN
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
Tématické fráze:
boloňské ragú,
recept boloňské ragú,
boloňské ragů recept,
boloňské špagety apetit,
ragů boloňské,
boloňské ragu emanuel,
hovězí ragú bolonske,
boloňského ragů,
bolnské ragu,
italské sugo recept s mlety masem,
boloňské ragů recepty,
boloňská ragu,
bolonské hovězí ragu,
bolonska omacka apetit,
ragu z jater,
mlete ragu s játry,
ragu po bolonsku,
boloňké ragú,
bolonské masové ragů,
bolognské ragů
Suroviny:
olej olivový,
pancetta,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
játra drůbeží,
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
víno červené,
rajče loupané,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání
Komentáře (8)
Frantiska: Já jsem omáčku mrazila i se smetanou a po rozmrazení jsem nezpozorovala nic závadného, ani mi nepřišlo, že by omáčka nějak výrazně zřídla.
Petra: Děkuji za upozornění, opravuji :)
Děkuji
Jeden se má furt čemu učit... Díky
a často pisi mleko nebo smetanu jen trosku na zjemneni, ale to je mam dojem u receptu, které se nepripravuji do zasoby
Ta játra mě zajímají... V Emilia-Romagna sice snesou vnitřnosti, ale můžete udat zdroj, či ještě lépe vložit odkaz?
Píšete 8 porcí. Asi to nedáváte v takovém množství na těstoviny, že ne?
Ale ten postup pomalého vaření v troubě se mi zamlouvá