Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 857 kJ / 2 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,54 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 91,32 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Moje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 4 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 4 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 12 minutami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 1 hodinou
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 1 hodinou
Dušená mrkev
Tajemnost před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 2 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 3 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 3 hodinami
Tématické fráze:
šoulet,
šoulet po židovsku,
šoulet s uzeným masem,
starocesky soulet,
šoulet recept,
šoulet z fazoli,
šoulet s vepřovým masem,
vepřové maso v šouletu,
veprove zebirko v souletu,
šoulet s masem a zeleninou,
vepřové v šouletu,
recept na šoulet,
krkovička v šouletu,
recepty šoulet,
recept šoulet,
vánoční šoulet,
vepřový šoulet,
husí prsa po židovsku,
šoulet se zeleninou,
soulet s masem
Suroviny:
fazole,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
kroupy,
víno červené,
voda,
krkovice uzená,
vejce
Komentáře (11)
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci