Buchtičkový koláč k uždibování
Buchtičkový koláč ve tvaru růže je krásný na pohled a skvěle chutná. Vychutnat si ho můžete s přáteli, kdy každý bude uždibovat jednotlivé lístky s náplní podle své chuti. V receptu je použita náplň z rebarbory a jahod, ale je možné ho připravit i ve slané variantě.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 561 kJ / 3 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,17 g |
Tuky | 109,65 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 907 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 509,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchtičkový koláč k uždibování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP87
Moje poznámka
Buchtičkový koláč k uždibování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP87
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 52 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 1 hodinou
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 2 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 8 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 16 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 17 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 18 hodinami
Tématické fráze:
nejrecepty.com,
nejrecepty,
nejrecepty.sk,
nejrecepty.cz,
reveňová buchta,
revenová nápln,
nejrepty,
nejrecepty z jahod,
jahodové nejrecepty,
nejrepty.cz,
nejnověší pexesa,
tvary z vanockoveho testa,
nejnověší recepty,
recept na buchty k uzbibovani,
soustredna forma,
nejrecepty -drobenka na koláče,
revenová nádivka do buchty,
různé tvary z kynutého těsta,
nejrecepty prsty,
nejrecepty boruvkovy kolac
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
cukr krupice,
droždí sušené,
vejce,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
cukr krupice,
mléko,
jahody čerstvé,
rebarbora,
cukr,
ořechy vlašské,
máslo,
vejce,
cukr moučkový
Komentáře (4)