Cheeseburger na grilu
I jen pro jednoho můžete vykouzlit skvělý hamburger se sýrem. Od samotné přípravy mletí masa až po kompletování celého hamburgeru, je to vše ve vašich rukách. O to větší chuťový zážitek vám tento hamburger dokáže zaručit. Tak dobrou chuť!
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,85 g |
Tuky | 52,60 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 12,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masovém strojku s většími otvory umeleme maso se slaninou. Osolíme, opepříme, prohněteme a vytvoříme si placku asi 1,5 cm vysokou. Rošt grilu potřeme slaninou a opečeme placku z obou stran.
Krok 2: Z každé strany tak 3-4 minuty. Na jednu opečenou stranu masa položíme plátek sýru a necháme roztéct. Ke konci pečení přidáme na gril rozkrojenou housku, necháme prohřát a trochu opéct.
Krok 3: Maso a housku sundáme z grilu a naplníme. Spodní část housky potřeme majonézou, položíme salát, rajče, cibuli, maso, eidam a horní díl housky, který nejdřív potřeme majonézou. Přiklopíme a hotovo.
Zveřejněno 20. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheeseburger na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlZz
Moje poznámka
Cheeseburger na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlZz
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 13 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 3 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 5 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 5 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 6 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 6 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí cheeseburger,
hamburger na kontaktním grilu,
chesburger,
chesburgr,
eidam na grilu,
recept na cheasburger,
hovězí cheeseburger,
neco rychleho na grilu,
cheasburger,
steak na kontaktním grilu recepty,
hovězí hamburger na kontaktnim grilu,
hovězí hrudí na grilu,
jaký sýr patří cheeseburger,
eidam na kontaktním grilu,
cheesburger recepty,
kureci cheeseburger,
cheasburgeru,
hamburger s krku,
jak opéct slaninu na hamburger,
jak se dela na grilu hamburger
Suroviny:
houska hamburgerová,
hovězí zadní,
slanina,
cibule,
rajče,
salát ledový,
sýr eidam,
majonéza,
sůl,
pepř,
špek
Komentáře (11)
A jak správně píše hosta, tak ta čestina
Vidím změny v Čechách se angličtina stala oficiálním jazykem.
Je to velice smutné i je mi vstydu za Čechy kteří si mysli jak nějakému jídlu daji anglické jméno je to unikátní .
Trapné .
Jo a rozklikací odkaz můžeš dát jen do poznámky, pod vlastním textem receptu rozklikací nebude, to jen pro tvou informaci