Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 380 kJ / 2 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,95 g |
| Tuky | 41,20 g |
| Vláknina | 34,60 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 6,13 g |
| Sůl | 15,30 g |
| Sacharidy | 383,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično- špaldové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRlv
Moje poznámka
Pšenično- špaldové kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRlv
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 5 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
kaiserky ze špaldové mouky,
kvaskove kaiserky,
kaiserka z kvásku,
kaiserky z kvásku,
kaiserky ze spaldovy mouky pečené v v troube,
špadova mouka recepzy,
žitno-špaldové bulky,
zitne kaiserky,
bulky z žitné nebo špaldové mouky,
kaiserky z žitného kvásku,
spaldovy housky z kvásku,
kaizerky z z kvásku,
kaiserka recept,
pečené kaizerky,
recept na kaiserky z kvásku,
spáldové pšenične rohliky,
kaiserka z kvásku recept,
bulky z pšeničné špaldy,
kaiserky se spádové mouky,
kaiserka z žitné mouky recepty
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
mléko,
olej,
droždí,
med,
sůl,
vejce,
Komentáře (12)