Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,56 g |
Tuky | 6,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, opečeme na oleji, zalijeme trochou vody a vínem, přihodíme snítku rozmarýnu nebo tymiánu a dusíme 4 hodiny, až se víno pěkně vydusí.
Krok 2: Podáváme s brambory, které dáme vařit společně s cibulí nakrájenou na čtvrtky, mrkví na kusy, osolíme, opepříme, přidáme kousek Masoxu. Po změknutí nahrubo rozšťoucháme a vmícháme smetanu.
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Moje poznámka
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 7 hodinami
Tématické fráze:
holandské maso,
holanské karbanátky,
holandské kuchyně,
holandské hovězí,
holandské řízky v ph,
holandský kotlet,
"holandský kotlet",
holandský pstruh,
holandské brambory,
holandské hovězí s cibulí,
hovězí po holandsku,
holandské maso recept,
holandsky tokan,
maso holandske,
holandské cukroví,
holandský pstruh s cibulí,
holanske brambory,
holandský recept na hovězí maso,
hovězí holandská pečeně,
recept na holandské hovězí maso
Suroviny:
hovězí zadní,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (9)
Chválím fotku a posílám bod!