Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí chlebíček s česnekem a zakysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

14. 2. 2010 21:54

Suroviny

Porce: pecen

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 320 kJ / 2 466 kcal
Bílkoviny71,59 g
Tuky65,14 g
Vláknina38,75 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy379,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tak dlouho jsem dolaďovala a vymýšlela, až z toho vznikl výbornej chleba, nadýchaný, měkoučký s báječnou kůrkou a dobře se krájí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

15. 2. 2010 01:15

Bibinko, to je panečku krásný chlebík:yes::yes::yes:+10.

Bibinka Bibinka

14. 2. 2010 23:40

Marundo, asi tak. Nech kynout hodinu až uděláš těsto, pak dej chlebu tvar už na plechu, nebo kde ho budeš péct a nechej ho ještě půl až hodinu znovu kynout. Napiš, jak se ti povedl jo:-?;-)

marunda marunda

14. 2. 2010 23:33

ok díky, to kynutí když nemám pekárnu je tak normální, jak jsem zvyklá u jiných chlebů, nebo třeba buchet, vid?

Bibinka Bibinka

14. 2. 2010 23:17

Marundo, jako na chuť ho tam mírně cítíš, ale po česneku ten chleba nevoní. Už jsem dělala i z rozmačkaných stroužků a osmažené cibule a tam byl ten česnek cítit trochu víc.

Bibinka Bibinka

14. 2. 2010 23:14

Zdenko3, ono je to těžký, protože každá trouba peče jinak, ale tak orientačně jí zapnu na 200°, vložím chleba a snížím na 180°plus mínus. Kdyby ses toho nějak bála, tak to upeč v pečce a místo těsta navolíš pečení-to by taky šlo;-)

marunda marunda

14. 2. 2010 23:09

Bibi, je tam ten česnek cítit? Jinak :yes: a zkusím. Už mám za sebou první chleba od cathleen - tak už se nebojím, budu zkoušet další.

Jikotka Jikotka

14. 2. 2010 22:48

Dobře jsi to vymyslela...:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

zdena 3

14. 2. 2010 22:38

Bibi prosím na kolik stupňů dát troubu a na jak dlouho. Děkuji za odpověď a za recept bodíček vypadá slibně.

Pejli Pejli

14. 2. 2010 22:35

Bibinečko!! :-K já chci patkůůůůůůůůůů :-* :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2010 22:22

Óóó:-O:-O:-O:-O Bibi:-O:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

spagetka spagetka

14. 2. 2010 22:06

Bibi, dolaďuj až ráno jo, - t.zn. nedělej chutě večer :-D:-p:-K:yes:

michsamant michsamant

14. 2. 2010 22:04

:yes:

maris maris

14. 2. 2010 21:58

Bibi, ten je krásný:yes: je to jasný bodík;-):-)

cardanka

14. 2. 2010 21:57

Bibi:-K já jen zírám:-O co všechno dokážete se svými pečkami vykouzlit:yes:, chlebík vypadá krásně:yes:a s česnekem:-p, to bez bodu být nemůže;-)1.bodík už tam je:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dip ze zakysané smetany dip z kysané smetany upeč pecen tiramisu recept z kysané smetany česnečka se zakysanou smetanou výroba kysané smetany recept na tiramisu se zakysanou smetanou rozdíl mezi kysanou a zakysanou smetanou dip se zakysanou smetanou domaci dip kysaná smetana dip co se zakysanou smetanou jak se vyrábí smetana dip se zakysané smetany dip zakysaná smetana recept zakysana smetana dip dip zakysaná smetana medovník se zakysanou smetanou tiramisu se zakysanou smetanou dip ve chlebu

Suroviny: mléko, smetana kysaná, olej, sůl, cukr, česnek sušený, anýz, mouka hladká, mouka celozrnná žitná, droždí, semínka slunečnicová, voda

TopRecepty.cz

Domácí chlebíček s česnekem a zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxAj