Vepřové maso se žampiony a banánem

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: asi 1.hodina Vepřové maso 1 názor

Suroviny

4 vepřové řízky z kýty
sůl
pepř
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
1/4 l vody
1 dcl smetany
olej
1 banán(nemusí být)
1 plechovka sterilovaných žampionů
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.

  2. vyjmeme a do výpeku přidáme lžíci másla, mouku, osmahneme, pomalu přidáváme vodu a mícháme, aby omáčka byla hladká.

  3. Maso vložíme zpět, přidáme oloupané a nakrájené žampiony a pomalu dusíme do měkka.

  4. Nakonec vmícháme smetanu a nakrájený banán.

  5. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 44 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso se žampiony a banánem

  • Eliza Eliza

    Banán jsem přidala jen trochu a raději jen do své porce, ale není to špatné. Asi opakovat nebudu, protože si nevzpomenu, ale fotografie posílám...;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové maso na žampionech veprove maso s sampionamy veprove maso s sampionamy vepřové banán smetana maso s banány veprove maso zampiony vepřové maso s žampiony veprove maso na bananech vepřové banán veprove na zampionech vepřovése zamponama nudličky s rýží recepty maso se žampiony vepřové maso recepty maso na žampionech recept veprove maso se zampionama vepřové maso s banány veprove s banany maso na banánech omáčka se žampionama pizza se žampiónama recept

Zapomněl/a jsem heslo