Vepřové maso se žampiony a banánem

Vepřové maso Doba přípravy: asi 1.hodina 1 názor

Vepřové maso Doba přípravy: asi 1.hodina 1 názor

Suroviny

4 vepřové řízky z kýty
sůl
pepř
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
1/4 l vody
1 dcl smetany
olej
1 banán(nemusí být)
1 plechovka sterilovaných žampionů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.

  2. vyjmeme a do výpeku přidáme lžíci másla, mouku, osmahneme, pomalu přidáváme vodu a mícháme, aby omáčka byla hladká.

  3. Maso vložíme zpět, přidáme oloupané a nakrájené žampiony a pomalu dusíme do měkka.

  4. Nakonec vmícháme smetanu a nakrájený banán.

  5. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu Vepřové maso se žampiony a banánem

  • Eliza Eliza

    Banán jsem přidala jen trochu a raději jen do své porce, ale není to špatné. Asi opakovat nebudu, protože si nevzpomenu, ale fotografie posílám...;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové maso na žampionech žampiony recepty vepřové maso recepty maso s banány veprove maso s sampionamy veprove maso s sampionamy vepřové banán smetana recept na žampiony maso na žampionech veprove maso zampiony vepřové maso s žampiony veprove maso na bananech vepřové banán recepty z vepřového masa veprove na zampionech vepřovése zamponama nudličky s rýží recepty maso se žampiony recept veprove maso se zampionama vepřové maso s banány veprove s banany