Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 740 kJ / 2 806 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,61 g |
| Tuky | 152,82 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 587 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 271,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Moje poznámka
Koňaková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83z2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 47 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 51 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 52 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 56 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
konakova buchta,
koňakové řezy,
hrníčková bábovka s vaječným koňakem,
recept na konakovou babovku,
konakovababovka,
hrnková bábovka s vaječným koňakem,
hrníčková bábovka z vaječného koňaku,
bábovka s vaj.koňakem,
knakova babovka,
bábovka se sněhem,
koňaková bábovka hrníčková,
bábovka z vaj. konaku,
bábovka z vaj.koňaku,
bábovka z vaječného koňaku,
bábovka koňakových,
konakova ba bovka hrnickova,
bábovka z vaj,
hrnkova konakova babovka,
bombičky s vaječným koňakem,
ko aková bábovka recept
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
olej,
koňak vaječný čokoládový,
prášek do pečiva,
kakao,
káva mletá
Komentáře (5)
No, zkuste napotřetí buchtě pořádně zatopit, aspoň na 170°, ale klidně i na 180°C. Jak ona se lekne a chce zdrhnout tak povyskočí
(ááá nééébóóó zkuste přidávat nastřídačku po trochách mouku se sněhem)
...v rcp chybí sůůůůůůl