Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kabanos

Kabanos je druh točeného salámu. Studený se hodí na nakládání s cibulí a rajčaty, ale jeho teplá, dozlatova opečená varianta, vás určitě nezklame. Se skleničkou piva, chlebem a hořčicí bude rychlou večeří nejen pro pány.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

28. 3. 2010 18:56

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 059 kJ / 253 kcal
Bílkoviny14,00 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy4,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

28. 3. 2010 19:03

Parááááda :-) :yes: +1

Colombo65 Colombo65

28. 3. 2010 18:59

Jendo to je nádhera ;-);-);-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kabanos kabanos recepty recepty z kabanosu kabanos recept recept kabanos opečený kabanos recept na kabanos opékaný kabanos recept z kabanosu recepty s kabanosu recepty kabanos co z kabanosu kabanus kabanos opečený recepty s kabanosem kabanos v troube grilovani kabanosu recepty na kabanos kabanosy kanbanos v troubě

Suroviny: kabanos, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Kabanos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dq2k