Kabanos
Kabanos je druh točeného salámu. Studený se hodí na nakládání s cibulí a rajčaty, ale jeho teplá, dozlatova opečená varianta, vás určitě nezklame. Se skleničkou piva, chlebem a hořčicí bude rychlou večeří nejen pro pány.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 20,00 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 820 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq2k
Moje poznámka
Kabanos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq2k
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
kabanos,
kabanos recepty,
recepty z kabanosu,
kabanos recept,
recept kabanos,
opečený kabanos,
recept na kabanos,
opékaný kabanos,
recept z kabanosu,
recepty s kabanosu,
recepty kabanos,
co z kabanosu,
kabanus,
kabanos opečený,
recepty s kabanosem,
kabanos v troube,
grilovani kabanosu,
recepty na kabanos,
kabanosy,
kanbanos v troubě
Suroviny:
kabanos,
olej slunečnicový
Komentáře (35)