Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,19 g |
Tuky | 24,77 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZr3
Moje poznámka
Losos na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZr3
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
bylinky na lososa,
losos bylinky,
losos se zakysanou smetanou,
losos recepty,
losos na bilinkách,
losos na tymianu,
losos zakysaná smetana,
losos tymián,
losos,
ryba na bylinkach,
losos s bylinkama,
losos recepty na tymiánu,
recepty losos a bylinky,
bylinkový losos,
jak rozmrazit lososa,
losos a bylinky,
bylinky na ryby,
losos s bylinky,
losos bylinky recept,
bylinky na losos
Suroviny:
losos,
smetana zakysaná,
máslo,
tymián,
cibule,
sůl,
pepř,
brambory,
paprika čerstvá červená,
okurka čerstvá,
rajče,
kmín celý,
petrželka,
pažitka
Komentáře (8)
Recept vypadá dost dobře, to je tvoje porce