Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 018 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 148,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linguini s pestem a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2pY
Moje poznámka
Linguini s pestem a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2pY
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 4 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 6 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 6 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 6 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 7 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 8 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 9 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 12 hodinami
Tématické fráze:
linguini,
těstoviny s parmezánem,
linquiny,
lingvini,
linquini,
testoviny linguini,
linguini testoviny,
linguene,
linguine recept,
recepty s parmezanem,
linguine těstoviny,
špagety s parmezánem,
linguinni,
těstoviny s pestem a parmazánem,
kupované pesto,
co je linguini,
špagety s pestem a parmazáném,
špagety s kuřecím masem a pestem,
co jsou linguini,
těstoviny s kuřecím masem a pestem
Suroviny:
linquini,
pesto,
parmazán
Komentáře (29)
Já také používám Maggi sáčky na zapékání a pečení kuřat, milujeme Uncle Benś a pesto Genovese.
Prosím pojďme udělat na diskuzi rubriku, kde si doporučíme, co nám chutnalo..co už nikdy více atd..
A když si přečteš komentáře pod tím mým "ptákem" tak i tam je vidět, že jsem vážně nevěděla, co s tím "sáčkem" dělat
Iljušo-ty máš krásné recepty a mám je moc ráda, ale Maggi kuře osobně považuji za totéž, co kupované pesto..návod si přečtu na sáčku či skleničce.
Co se týká receptu - zda je vhodný či ne - tak to já si nechám vymazat recept na "Maggické kuře" - neboť je také dělané vlastně "ze sáčku"
Vidím v tom přínos - alespoň už víte, co jsou "Linguini" a myslím, že se najde i dost lidí, kteří určitě neví, co s pestem